KARAMAN / MERKEZ - Paşa ve Recep Evcen Anaokulu

GÜLEN YÜZLER SINIFI FİDE EKİMİ

EĞLENDİLER ÖĞRENDİLER

May

Gülen yüzler sınıfı  My Art Studio( Sanat Atölyem) e-Twinning projesi kapsamında taş boyama etkinliğini çocukların yoğun ilgisiyle tamamladı.

ŞİRİNLER EĞLENDİLER ÖĞRENDİLER

TAŞ BOYAMA ETKİNLİĞİ

KEYİFLİ ZAMAN

YAŞAYARAK ÖĞRENME

KELEBEKLER SINIFI BİTKİ EKİMİNDE

Kelebekler sınıfı bitki ekimi etkinliği gerçekleştirdiler. Domates ve biberleri  kendi elleriyle eken öğrencilerimiz keyifli ve bilgi dolu bir gün geçirdiler.

KELEBEKLER SINIFI MÜZE GEZISI

Kelebekler sınıfı öğrencilerimiz müzeler haftası kapsamında müze gezisi düzenlediler. Öğrencilerimiz Müze ortamı sayesinde çocuklar alternatif öğrenme yolları ile tanıştı, gerçek nesnelerle aktif bir şekilde çalışma olanağı buldu.  Müzede gezisi öğrencilerimizin  ait olduğu kültürü öğremesine, farklı kültürleri tanımasını sağladı. Katkılarından dolayı öğretmenimize teşekkür ederiz.

ÇALIŞKAN KARINCALAR VE YILDIZLAR SINIFI  KÜTÜPHANE  ETKİNLİĞİ

Nis

Okulmuzda 1 Temmuz 31 Ağustos tarihleri arasında yaz okulu açılması planlanmaktadır. Ayrıntılı bilgi almak isteyen velilerimiz okul idaresi ile görüşebilirler.

Adres: Şeyh Edebali Mahallesi, 1632. Sokak, No:11 Karaman

Telefon: 0338 217 6766

Cep Telefon: 0507 747 3231-0544 671 9279

Nis

GÜLEN YÜZLER ÇALIŞKAN KARINCALAR VE YILDIZLARSINIFI SANAT ATÖLYEM E TWİNNİNG PROJE ÇALIŞMASI

Nis

2024-2025Eğitim-Öğretim yılı yarım gün ve tam gün ön kayıtlarımız başlamıştır. Kayıt yaptırmak isteyenler okul idaresi ile görüşebilirler.

Adres: Şeyh Edebali Mahallesi, 1632. Sokak, No:11 Karaman

Telefon: 0338 217 6766

Cep Telefon: 0507 747 3231-0544 671 9279

KODLAMA ÇALIŞMALRI YILDIZLARI KULÜP SINIFI İLŞE DEVAM EDİYOR

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMELİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.