KARAMAN / MERKEZ - Paşa ve Recep Evcen Anaokulu

May

ÇALIŞKAN KARINCALAR SINIFI- E TWINNING PROJESİ -MY ART STUDIO- MAYIS AYI WEB 2 ARAÇLARI KULLANIMI ETKİNLİĞİ : Projemiz çerçevesinde Mayıs ayında çizdiğimiz resimleri web 2 aracı Animated Drawings programı ile canlandırdık. Çocuklar için eğlenceli,keyifli ve merak dolu bir deneyimdi.

May

ÇALIŞKAN KARINCALAR SINIFI E TWINNING PROJESİ- MY ART STUDIO- MAYIS AYI ETKINLİĞİ -WARDWALL EŞLEŞTİRME OYUNU TASARIMI: Projemiz çerçevesinde öğretmenimiz tarafından tasarlanan Wardwall oyunu çocuklar tarafından oynandı. Oyun çocuklar için oldukça ilgi çekici ve keyifliydi.

May

ÇALIŞKAN KARINCALAR SINIFI E TWINNING PROJESI -MY ART STUDIO-ORTAK ÜRÜN TASARIMI : Projemizde bütün ortaklarımızla Nisan ayı etkinlikleri kapsamında ortak ürün olarak okullarımızın logolarından oluşan takvimimizi tasarladık.

May

Yıldızlar sınıfı e-twinning projesinde mayıs ayı etkinliklerinde öğretmenlerinin wordwall uygulamasından hazırlamış olduğu eşleştirme oyununu oynadılar .Bilgisayar üzerinden oynanan oyun çocukların ilgisini çekti .

May

Yıldızlar sınıfı e-twinning projesinde mayıs ayı etkinliklerinde çizdikleri resimleri web 2 araçlarından animated drawings  programıyla canlandırma çalışması yaptılar .Çocuklar çizimlerindeki karakterleri canlandırırken keyifli zaman geçirdiler.

May

Yıldızlar sınıfı e-twinning projesinde Nisan ayı etkinliklerinde farklı okul logolarıyla takvim hazırladı .

May

ÇALIŞKAN KARINCALAR SINIFI E TWİNNİNG PROJESİ MY ART STUDIO- TAŞ BOYAMA ETKİNLİĞİ
Çalışkan Karıncalar Sınıfı e twinning etkinliğinin Nisan ayı çalışmalarında yer alan taş boyama etkinliğini tamamladılar. Çocukların eğlenerek ve severek yaptıkları boyamalar Yedi Taş kitabıyla bütünleştirilerek süreç tamamlandı .

E TWİNNİNG PROJESİ DOĞA İLE BÜYÜYORUM I GROW WHİTE NATURE ÖĞRENCİ WEBİNARI

May

ÇALIŞKAN KARINCALAR SINIFI  E TWINNING PROJESİ-GERİ DÖNÜŞÜM SIFIR ATIK ETKİNLİĞİ

Çalışkan Karıncalar Sınıfı e twinning projesinin Nisan ayı etkinliği olan geri dönüşümden sanata kavanoz boyama etkinliğini yaptılar. Kavanozlarımız anneler gününde mumluk olarak hediye edilmek üzere dönüşüme uğradılar. Öğrencilerimizin ellerine sağlık

May

Kelebekler Sınıfı Tasarım Atölyem Projem/Yusuf TOKER (Toplama-Çıkarma)

Kelebekler sınıfı öğrencilerimiz yeni bir projeye başladılar. Tasarım atölyem projesi kapsamında her öğrencimiz farklı bir tasarım için kolları sıvayacak ve tasarladığı materyali  sınıfta arkadaşlarına tanıtacak. Bugün Yusuf arkadaşlarına evde hazırlandığı materyalle toplama ve çıkarma nasıl yapılır uygulamalı olarak gösterdi. Toplama ve çıkarma işlemi için 2 farklı etkinlik hazırlayan öğrencimiz kendi yazdığı sayıları pinpon topu yardımıyla arkadaşlarına anlattı. Daha sonra  öğrencilerimiz biraysel olarak toplama ve çıkarma işlemini sırayla yaptılar. Katkılarından dolayı ailemize teşekkür ederiz.

May

"My Art Studio" ( Sanat Atölyem) e- twinning projesi kapsamında Gülen Yüzler, Yıldızlar ve Çalışkan Karıncalar sınıflarının  proje ortaklarıyla birlikte oluşturdukları ortak ürün- takvim tasarımı.

May

Yıldızlar sınıfı e-twinning My Art Studio projesinde nisan ayının ikinci ürünü  olan Sıfır Atık etkinliğini yaptı.Etkinlik taşıtlar konusu ile bütünleştirildi ve su şişeleri ,tuvalet kağıdı ruloları dönüşüme uğradı.

May

Yıldızlar sınıfı e-twinning My Art Studio projesinde nisan ayının ilk ürünü  olan Taş Boyama etkinliği yaptı.Etkinlik Yedi Taş hikaye kitabı  ile bütünleştirildi.

May

Yıldızlar  ve şirinler sınıfı en değerli varlığımız olan annelerimiz için bir araya geldi .Miniklerimizin hazırlamış olduğu süpriz etkinlikleriyle güzel ve duygusal anlar yaşandı .