KARAMAN / MERKEZ - PAŞA VE RECEP EVCEN ANAOKULU

PAŞA VE RECEP EVCEN ANAOKULU

Şeyh Edebali mah. 1632 sk. No11 Merkez/Karaman
Vizyon
Okul öncesi eğitimde; beklentilerin daima üstünde kalitesi ile örnek gösterilen güven ve huzurun odağı, lider bir kurum olmak.Milli manevi değerlerini benimsemiş ve kültürüne sahip çıkan, bilimsel düşünen, proje üreten ve öğreten, kendine güvenen,kendini ve çevresini geliştirmek için çalışan gelişimi açık yenilikçi bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir.
Misyon
Yenilikçi çalışkan değerlerine sahip çıkan, kendine ve çevresine saygılı, sevmeyi bilen, doğaya ve çevreye duyarlı, özgüveni yüksek, soru sorabilen, problem çözebilen, araştıran, kendi haklarını bilen ve sorgulayabilen, liderlik vasıflarını keşfeden ve kullanan, ön yargılı olmayan, empati kurabilen, yeri geldiğinde teşekkür edip, özür dileyebilen, spor yapan, akademik anlamda donanımlı, değerlerimize hakim ve kendini ifade edebilen, ne istediğini bilen, tüketen değil, üreten, iç dünyası zengin bireyler yetiştirmek ve okul öncesi eğitimde topluma örnek bir kurum olarak geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız için sağlıklı güvenli bir eğitim ortamı oluşturmaktır.
Öğretim Şekli :ikili eğitim
SABAH: 07:30-12:30 ÖĞLEN: 12:30-17:30
Doğalgaz Kalorifer
Okulumuza ulaşım belediye Otobüsü, şehiriçi dolmuşlarla sağlanmaktadır.
Okulumuz il merkezine 5 km uzaklıktadır.